Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2008

+Salam Maal Hijrah 1429+

10 Muharam 1429 = hari Asyurah ... erm aku balik kg diz weekend..hehehe lepak umah lah lg best kan..hak33 hope xterlewat nk wish selamat menyambut tahun baru hijrah..semoga 1429 memberi lebih keberkatan & dimurahkan rezeki & Malaysia terus aman damai hingga ke akhirat kelak. kat surau umah aku ade wat kenduri tok menyambut asyurah ni..adelah buat bubur asyurah..heheh suke sbb dpt makan..hak22..pas2 mlm ade kenduri + ceramah berkenaan maal hijrah...

part balik kampung & lepak kat umah ni aku sangat suke..sbb rase best kat umah..kenapa sy suka rumah saya...saya suka rumah saya kerana..... rumah saya lah..hahaha kerana..tiada jawapan dalam talian..hak33...cannot answer diz Q lah..very hard to explain...but since study aku mmg kaki blk kampung..hahahaha even kat shah alam dulu aku penah ulang alik melaka- shah alam coz aku boring giller kat hostel...hahahaha.... pape pon i love my house & my family very much..ngeh22....sampaikan aku main kutu ngan geng2 aku depa dok sakat a…

Langkawi Punyer Story

Cerita hari Per-1 di langkawi
Al-kisah yang berlaku pada tanggal 13 - 16 januari 2008 di mana aku, yam, faizul [hubby si yam], DD & kak mas aku dengan selamatnye berjaya melaksanakan misi kami utk menawan langkawi...hehehehe actually ni idea spontan dr yam mase air asia [now everyone can fly - mmg macho lah trademark air asia ni] wat promotion bln 10 2007 aei2..di mana yam mengajak aku bercuti2 ke langkawi...dengan selamba ayam aku ajak DD & mira & kak mas but dd ngan mira jek setuju pd asalnya...kami dpt tiket berharga rm103.58 tok pegi-balik..wow cheapest than tiket bas+feri..hehehehe but tym tok pergi mira xdpt follow becoz xdpt cuti..almaklumlah awal tahun..como dia xmcm comp aku leh carry fwd cuti & dia pon baru lg keje so..cuti mmg xde lg..hak33 sedih jugak but without her..we all still enjoy our trip...:P alhamdulillah flight kami kol 11.15am selamat sampai di langkawi 12.15pm dengan pesawat AK6305. sesampai di langkawi kami ala2 blur jugak...coz either nk terus …