Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2008

Citer Di suatu Hari Sabtu

Nisrina Nabihah
Comei nye dia...

GeRaM nye Aku!!

Lyza, Safiri, Ida, Aku
Ex Sharodzian SPM 1999 & PMR 1997
Aku & Baeyah
Baeyah & Tariq
Semoga Berbahagia 7 Jun 2008, sempena ulangtahun birthday agong, adelah 2 org bdk sekolah aku wat majlis..kebetulan aku mmg blk kampung..kununnyer nk anto kete aku service..tp hampeh sume kdai ttp..so aku pon attend lah wedding si baeyah & idani...aku janji ngan Lyza.. heheeh lyza skrg dah keje kat Muor kn..so mmg muke dia lak lah yg ade kat majlis kawen bebudak ni...hahahaha 1st kami ke rumah baeyah..around 1pm aku ngan lyza dah smpai....lepak jap..sbb jumpe uda, isyah, faezah, nadia, liyana, fasih, esah, si kembar [ni jek kot]..oppss mase nk blk aku terserempak ngan izzaty..hehhee...dok lame sket sbb nk tgu dia bersanding..lyza dah gelisah xselesa dok lelama..hahahahaa nasib lah kn..aku mmg nk tgu sbb dulu aku dah janji ngan baeyah kalo attend wedding dia aku nk tgu dia bersanding...hahahahaa dah si lia ngan selambe jek buat ayat "…

Reception Ayie & Anna @ Alai

25 Mei 2008 Ahad
Bertempat di Kampung Alai yg permai [hahahahaa permai ke?]

Note: For more pics..please visit my FP http://blur42nd.fotopages.com

My Bro Wedding

Tanggal 18 Mei 2008 bersamaa 12 Jamadil Awal 1429 iaitu jatuh pada hari Ahad, bertempat di Masjid *** Batu Anam, Segamat, Johor [ Sori aku lupe name masjid baru 2..hehehehe] Alah masjid ni dekat jek ngan UiTM segamat...tp serius ..xmo aku pg lg..sbb jauh nak mampos..hahahahahaa

Tepat jam 10.21AM adik aku selamat bergelat seorang suami..setelah lafaz kali ke-3 baru dia sukses..hehehehehe nasib lah..sape suh makan pulut mlm 2..kn dah gagap & kelu..xdelah..ade ke patut sebut nyer..kn tok kadi xterima…hehehe..aku as official photog ari2..terpakse mengengalkan tgn snap gamba..hampes…bile ptg..tgn aku mmg sengal pegang camera berat 2…huh…

Setelah tgu beberapa jam..bertapa di masjid..kami gerak ke rumah pengantin dlm kol 1:00PM ..kununye nk berarak dah..tp hampess..kami sampai pengantin xsiap lg..aku dah mule berasap..mau xnye dah lah panas….serabut lagi kn..erm last2 ujan turun ngan lebatnyer..even sekejap jek..tp lebat lah jugak..so dah kol 2lbh tp xberarak..rombongan kami pon ade yg da…

Kami Serang Baling, Kedah

Selamat pengantin Baru Ina
Semoga Berkekalan Selamanya
Selamat Pengantin Baru Ida & Zul
Congratulation to Ida
Mira & Ida Zehan & Ida
Nik & Ida

Aku & Ida

31 Mei 2008..opps silap..perjalanan bermula pd 30 mei 2008..b4 start aku mengarut..wish kejap..happy belated birthday to my beloved dad...sbb birthday dia 30 mei yg lepas..hehehehe ok kol 9.30 mlm kami gerak dr kerinchi..singgah shell di bangsar...so kami terus kn perjalanan ke Jitra mlm 2..sbb xleh nk straight ke umah pengantin di Baling sbb pengantin bgtau yg jln ke rumahnya sgt marabahaya..hahaha so kami decide tido umah nik mlm 2....erm Mira edora yg drive kn..ahhaahahaha..so phm2 ajolah...kol 11.15 kami dah smpai tol kuala kangsar...laju ke x dia bwk..lu pikir lah sndr..hahahaaha dh lah naek savvy aku jek..if naek wira dia xpe lah jugak kn..erm..ok..pas2 berenti kejap kat mane tah..hahaha lupe..45min...pas2 cont jln balik..ha ni citer gabra lak…pasal minyak… mase 2 ade 3 bar..pd firasat aku..sempat jek..sbb aku…