Skip to main content

Posts

Showing posts from May 4, 2008

Citer Pasal langkawi part 2

citer off-track kejap k...sementara uploading gamba xsetel2 nih...

huh...berzaman nk tgu update n3 nih..citer langkawi pon xupdate2..pdhal..aku dah pg mcm2 trip laen da,.,,,hahaha mlm ni mcm boring giller xde ape nk buat after blk dr majlis pernikahan aisyah [ex classmate aku mase form 4 & 5] kebetulan lak dia kawen ngan besfren si hubby yam..wat a small world kn? 2la yam ajak aku g..aku lg terkezut sbb umah dia kat alai..muskil aku..hahah sbb aku xpenah tau...2la..dia dok umah dekat ngan kedai nek mai [aku rase kedai ni dah xwujud..sbb mase aku pg..umah nek mai 2 pon dah cun melecun] hehehe 2la berzaman dah aku xlalu tpt 2...hehehe korek punye korek dia dah menetap kat alai dah 3 years...hampess aku xtau haprak pon...yg dtg memeriahkan majlis nikah dia..aku yam munira & munirah..[jgn salah org k..depa ni org berlainan] hehehehe seb baek si siti munirah xmai..kalo x lg haru...hehehehe..aisyah dah selamat pon..esok kenduri dia wat kat dewan japerun telok mas..seb baek aku xjadik…