Skip to main content

Posts

Showing posts from July 29, 2008

Hantaran dr Sharna to Mucab

Note: nnt aku update kejadian berlaku majlis di rumah pengantin lelaki lak..ni aku jadik giller update pon sbb ..aku boring giller kat opis ni...donno why..maybe aku xde idea nk solved kn case aku ni kot..xpe need to wait for aloryah..hak22..mak faris 2 cuti lak....mak adam pon MC..hampes..2-2 org ni..suke tinggal kn aku terkontang kanting sorang2...xpatut betul!

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair [Nikah]

Ni majjlis persandingan si Sharna..kat dewan ape tah..lupelak aku..but sebelah masjid jek..hehehee ni adelah table VVIP...akak xdok sini k..aku jadik runner mase kenduri dia..kire aku & da geng yg laen ade tugasan masing2 lah..ape yg aku xsabo..aku nk tgk video hasil dr company si mucab 2...tah bile mucab nk siapkn video kawen sndr tah...tp album kawen depa dah siap..si nuat dah siapkan..kalo nk tau meh tgk FP OP tok majlis si shana ni - NUAT FOTOAPGES. kire cepat jugak lah mamat 2 siapkan Seb baek ko pakai heel babe..kalo x kompem ko tenggelam di ketiak mucab..hahahaha pape pon u look beutiful my fren....tp untung tudung 2 sbb byk jase dia ngan ko yek..dr bertunang ke majlis kawen ko dia berjasa..hahahaha
ko selesa ke x 2 mucab..apelag pengapit 2..xreti wat keje ape..kome bayo ke x pengapit ni..mcm nk xnk jek mereka bekerja..ker depa ni join nerves korang kot..hak22..jgn marah ye cik pengapit sekalian..
Bertempat di Masjid umar ibnu al-khattab, Bayan Baru, Penang Kire utk kenduri …

Sharna Liza & Mus'ab Al-Khair

Sharna Make-up utk nikah & bersanding kat teratak SPA..ooo SPA ni aku sukak..sbb decor dia sgt menepati citarasa aku kn..but aku bkn lah kaki spa...xpenah try pon..masuk skodeng2 2 baser but utk treatment dia aku xpenah lah kn....nk scrap ke ape ke..aku buat sndr ajolah..hak22..tp akak yg make-up 2 name dia Kak Liz...sangat lah sporting org nyer...
ni antara gamba-gamba yg dikategori lepas utk di publishkn..even bkn kategori yg 100% luluskan..but quite ok lah kn...penat aku mencari angle yg terbaek utk dpt kn gamba sesuwai publishkn..hehehehee tp kan makeup nye mase nikah agak kureng menyerlah..kire xnmpk menyerlah..dr mase bersanding but mase depa bersanding kat shah alam lagi aku sukak..sbb kak sharna [ko mmg tua dr aku k!] nmpk lagi malatop..hak33 [dgr dek si shana kompem melambung smpai ting 19 opis aku nih..hehehe
sambil-sambil amik gamba sharna..aku pon snap gamba sazz jugak..tp aku up dlm entry lepas ni..sbb lenguh nk up dlm 1 page..pjg lak citer nnt k..jadik carca marba l…

More Piccas

Opss dari ke mata turun ke hati..ni org kate kn..but sumtym xtgk mate pon ati dah terusik..macam mane? hahaha..actually pic ni mase lats year..tym raye..g kenduri izu kat melaka..aku meronggeng ngan DD & mira..pas2 rushing ke KL blk..sbb ade kenduri kesyukuran + open ouse..almaklumlah tym raya..kire dr seawal pg kol 8am kami gerak dr kerinchi..smpai ke 2am kami pulang ke rumah..hahah giller letih..dah lah KL jammed..hampessss... seb baek gamba aku ngan DD jek..kalo ade mira..dia dah xleh masuk team kami yg single mingle ni kn..hehehe xpe kami doakan kebahagiaan si mira...watever happen..frenship will never die..pape pon nasihat dr aku..sila lah beri peluang kepada org lain sekiranya ko hendak dpt peluang hidup yg lebih bermakna pd mase akan dtg..cewahhh..aku ngan DD bakal stress..akeceli dah stress pon..hahaha pdn muke kami..tah bile mcm ni..if DD lak merancang tok mase depan..aku bakal huru hara sdn bhd..hak33..pdn lah muke aku tym 2 kn...watever lah "Janji Rock!" ni a…