Skip to main content

Posts

Showing posts from August 11, 2008

cont Wedding Dilabaik & Acap

semua org pelik...bile kah mereka bercintan + mcm mane mereka blh bercinta...hahahaha hanya aku yg tau cerita nya bagaimana + mengapa + apa + di mana + apakah kisah nya..& semuanya..tp xdelah in detail kn aku tau..tp 2la..ramai jugak yg suprised yg mereka ni ke jinjang pelamin..pape pon congratez 2 both of u..acap..jaga dila baek2..kalo aku tau lah ko memain..aku sepak ko..aku jek blh sepak ko skrg ni..dila dah xblh melakukannyer lg..hahahahaaha..kalo pikir ikut logik akal..aku pon xleh nk terima kenyataan mereka ni dah kawen..hahahhaa sbb mengikut sejarah persabatan dila & acap kn..ngan aku skali kn...hahah begitu complicated asalnya..xsangke lak..mmg jodoh depa ni kn..alhamdulillah....mmg menjadi..hehehe tp aku punye impian nk buang tahi lalat di muke acap bakal xkesampaian sbb dila sure marah aku punyer~~`lalalalaalaa alamak ayu nyer ko dila~~
heheehe aku nmpk pemanis mukanye [2 yg dila terpikat kot!..cabotsss]
serius aku maseh berpikir..ape lah yg membuatkan ko pilih tema p…

Untuk kesekian kali nya

Title : maseh same My fwen wedding..hakk33 but diz tym.."my best fren wedding lah"~~~
Asraf & Norfadhillah
The Story start with aku siap amik AL lagi jumaat 2.."080808" sbb nk menyaksikan majlis pernikahan si dila ni plus nk same2 memeriahkan lagi majlis kawan ku ini...khamis mlm 2 aku dah naek bas ke kluang, oppss lupe lak nk bgtau..aku naek bas satria yg macho..seb baek dpt naek bas yg betui2 macho kan...hak33..dah selesa ngan single sit..pergghhh bas blom kuar pudu..aku dah selamat belayar ke amsterdam..hahaha..serius best kalo dpt pg aberdeen..hak33 ni lah mslh aku kalo nek bas..sbb aku mmg akan membute kedarah punyer xhengat lah...blk melaka pon mcm 2..xde lah lame mane kn..pon aku sedap jek buat taik mate..hahahaha...seb baek while driving aku xtido cm aku nek bas..kalo x naya..kete terbabas jek..alhamdulillah lah kn..pas2 seb baek aku tersedo tepat2 jam 12.45am..pergh laju nyer lah bas ni kn..2 jam 45 minit dah smpai tol ayer hitam...agak laju lah kn..pap…