Skip to main content

Posts

Showing posts from August 18, 2008

17 Ogos 2008

Uiks... monday blues lagi arini~~ ngantokz thp gaban dah nih! nk kate xckop tido..mcm terlebey jek..hehehe pape jek..maybe mlm td panas kot..dat y aku xleh concentrate + xmerasa puas nikmat tido 2..hehehehe
Morning everbody..nyah jijo dah tegor aku pasal aku caca marba kn cerita dlm entry aku yg lepaih..ngeh33..pape je lah ek...Ok smlm Ahad, 17 Ogos 2008..usia aku meningkat lg 1 anak tangga..hahaha 26 tuuu..watever..janji muda di jiwa..cewahhh...before aku terlupe "Happy Birthday To Me" kepada yg wish aku smlm..thanx a lot~~tersangat lah terharu pada ingatan korang sume~~^-^v
Oleh kerana diz year ulang tahun kelahiran aku jatuh pd hari ahad, so selamat lah annual leave aku pd tahun ni..hehehehe..pd hal aku nyer cuti mmg tgl sikit jek..simpan tok raya..hehehe pas2 mmg tiada upacara menyambut ulangtahun kelahiran aku ni [ayat skema giller] macam tahun2 lepaih kn..hehehe smlm pon aku xmerasa nikmat merehatkan diri..sbb 2 pupu aku si Siti Wahida kawen ngan suami dia si ehsan kat m…