Skip to main content

Posts

Showing posts from September 9, 2008

[Lagu ape yg kamu sukak]

setiap org kan ade taste sendiri..mcm korang nk pilih BF & Gf korang kn..pas2 seperti korang pilih kete [nk beli yg mane - tp yg ni aku xtau...xseperti ape yg diidamkan..sbb normally, based on budget dlm pocket..hehehe], xpon ala-ala nk beli lauk kat kedai mkn kn..yg lauknyer deretan perghhh [blh terliur kalo diingat kn..dikala-kala bolan pose ni] hehehe tp serius aku teruja tgk gamba deretan lauk pauk yg diniaga kn oleh mak kakak sharna ni kite di bazaar bayan baru, penang...perghhh adekah taun ni bonda & kakanda nya masih berniaga..opsss ter off track lak..hehehe kang ade kene komen lagiss ngan nyah jijon..hak22

ok berbalik pd topik...korang suke lagu ape? lagu kegemaran aku xdelah byk mane pon? aku pon xtau apsal aku sukak..normally sbb lagu dia..bkn lirik dia..hahahaa ok normally org suke lagi based on beberapa criteria lah kn...[e.g: lirik - bg yg tgh berchenta or bg yg tgh frust..kekeke, lagu dia - alah mcm bdk underground kn kompem lah suke music2 underground jek..serupe…

Gol & Gincu

hehehe, tetibe terlayan blk citer ni, korang layan x citer ni?...aku dah bape kali khatam pon kat youtube + 8tv.com.my hehehee ..ala-ala xboring lagi kn...so, teruskan ajolah layan tok sekelian kalinya...2la..pagi ni aku dok layan lg..tp style aku cam baser lah kn...pasang headset kat telinge dengar suare jek...kang layan ngan mate skali, maunyer keje i xsiap nnt k! aku pon xtau apsal aku suke sgt layan citer ni...i've no idea bout dat k~~~maybe da important reason citer ni sempoi kot....so, xdelah sesak jiwa + mate + telinge nk layan..actually, kalo aku xikut episod dia kat tv dulu..kompem cerita xmasuk list citer aku suke..hahaha sbb bdk umah aku kn suke tgk TV..so, penyakit addict ngan TV lagi-lagi rancangan yg bersiri ni...hehehee lelame layan aku pon melekat..almaklumlah aku bkn ade commitment ape pon kn..better lah aku tgk TV dr aku teruskan aktiviti membuta aku 2! ok lah if korang nk layan jugak..leh bukak kat link bawah ni...tp yg da movie 2..jenuh lak aku nk paste kn 1-1 …