Skip to main content

Posts

Showing posts from September 22, 2008

Gamba Terbaru Nisrina

Suke nye dia lah kan...
Ape lah yg dipikirkan tu yek?
Hi Mama Yun...
Ape gaya lagi lah aku nk buat kn...ish ish...cepat lah snap lagi gamba nyer "Mama Yun"Nisrina makin membesar..& makin comei..yg pastinye..muke nyer terlebey ikut Abah nye..mmg anak abah ni...pas2 skrg dah jadik Jam Loceng Abahnye..hehehee yg apsti aku mmg GERAM bangat anak manje si Ibu [si yam lah kn]

Apa anda buat sabtu & ahad yang lepas?

Such a long story tok Sabtu & Ahad lepas [bagi aku lah kan..korang..i dont have any idea..:p] nk start macam mane pon aku ngak ketahuan...
sabtu
ok let me start with "IDEA" mengejut aku pada Pagi sabtu..dikala-kala bangun sahur 2 kan..tetibe teringat nk belikan sumthing tok my mom&my dad & my adik-adik lah kn... actually ade adik aku yg dah request [ala yg tgl tok di support pon 2 org jek kn..pejam kn ajolah mate..cucuk ajelah mesin ATM 2..] hehehe yg sorang mintak tudung [sbb dia gurl lah kn..hehhee] dia mintak tudung jek..sbb baju raya dia dah paw aku siap2 mase bln mei ari2..kalo dia nk paw lagi..mmg aku paw muke dia ngan penampar aku yg xbrape sulung ni..hehehe pas2 yg lagi sorang 2 yg budget ensem terlebey nk bergaya ngan kasut COnverse baru..pergh..ni mmg kopak lah poket aku dibuet nye..sbb dia mmg jenis taste nk cantek..kalo dah cantek 2 duit yg bakal keluar 2..kompem lah secantek kasut nyer kn..xpe lah..layan kn ajo...bkn selalu kn..[tp selalu jek paw topup…