Skip to main content

Posts

Showing posts from October 24, 2008

Pilihanku

Ni dah masuk mood merapu meraban aku....almaklumlah after lunch ari jumaat..kompem lah lemau kan..dahlah break terlajak mase smpai kui 15.15pm baru masuk opis [sori boss, perkara ni tym dpt gaji jek..minggu-minggu seterusnya kami ala-ala budak nerd yg giller keroje di mana kami lepak dlm opis jek]

ooohh finally, aku berjaya membuat keputusan yg adil & maha memuaskan ati aku [xdelah rase bersalah sgt kan!] utk cuti deepavali ni..aku xdpt nk menghadirkan diri ke wedding-wedding kawan aku mau pon berpenat lelah naek ke gunung...hahahaa..aku membuat keputusan utk lepas sajok di KL sambil memfollow org belajar pasal protable flash..hope dpt lah lagi ilmu minggu ni kan..[alamak aku teringat..aku lom upload hasil sampah aku dr aktiviti shoot for fun 2!] hampesss..mcm org bz 25jam sehari jek aku ni kan?

So, xdelah igauan bergurau senda ngan rakan-rakan persekolah aku..& xdpt jugak aku melepaskan rindu pada ketenangan di atas puncak gunung [lg pon musim hujan..aku xdelah berani nak menda…

Fav Food

I'm very da sure..dats everyone have sumthing in mind when we said "pebret food" hehehehe... ok pe kate korang habaq mai..ape yg ade dlm list makanan kegemaran korang.. aku pon xtau sbb aku cam ngah craving nak makan meetball kat IKEA 2..hehehe xpe by today lunch hour aku akan melaksanakan misi ni..so, xdelah anak cacing dlm pewut aku ni meleleh ayaq liur kan..hehehehe ape korang kesah....suke aku lah nak bela cacing..dah korang sibok ngan pets yg beraneka pilihan seperti kucim lah..arnab lah mr. mickey mouse lah..but ade jugak yg memelihara dlm PC..huhuhu tp aku pelihara dlm pewut [sori diz is kidding..mane ade cacing..aku makan ubat cacing ikut tym ok! every 6month..sape yg xpenah amik since dr lepas zaman sekolah..better g check..pewut korang selamat or free ke idak dr kaum cacing ni?]

ok back to our topic...erm pebret korang..aku ni mslh skit..nk kate aku ni fan pd mane 2 fast food ka..or kedai restoran mane2 ka 2 xdek dlm kamus idop aku OK!..aku ni senang jek..aku ba…