Skip to main content

Posts

Showing posts from October 29, 2008

TAK Jadik Pindah!

fouuhhhh selamat~~~~ kalo x, poning kepala aku nih nk mencarik rumah or bilik laen...almaklumlah nk stay umah 2 if xdapat pengganti mmg wajib aku dok berumah tangga dlm kete jek..xmampu ehh nk tanggung bayor duit sewa yg mak aii mahal nk mampuih! erm after berdiskusi + tuan umah pujuk aku stay + dia nye offer bayar as usual yg aku bayar jek..smbil 2 baru carik penyewa laen..wawawa selamat..xyah aku nk ngangkut barang aku yg bertimbun2 2..mau patah pinggang aku nnt kan...seyes byk giller barang aku..ntah mane dtg aku pon xpasti..hehehe :P

So, disebabkan aku xjadik pindah..aku kene lah sambung menatap wajah macho menara rebong tu setiap malam & pagi....kire bende terakhir aku tgk before tido + bender first masuk dlm memori aku adalah menara rebung itew..huhuhu dah jadik BF seidup semati aku jek gamak nyer..hehehee aku ingat aku bakal merindui menara 2..tapi..aku xkn merindui dia lagi..sbb aku masih di situ...utk berapa taun lagi..aku xsure..hahahahaa .. 2la pejam celik..pejam celik a…

~~Last Kopek Raya~~~

Arini dah masuk last day raya...yea yea..pasni dah start musim org pegi haji plak...

Pehtu arini masuk awal, pdhal same jek mase aku sampai opis mcm hari2 yg lepas. cume arini kami kat Bernas ni kene start keje kui 8am-4pm [yea yea balik awal!]. Sebenornye, time ni adalah utk arini sajok..sebab kami kat Bernas ada majlis jamuan raya [Upset last day raya baru nk wat jamuan]. Xpe janji leh balik awal..

Aku sebenor-benornye nak citer bout kek cokelat..hahaha jgn ade yg terliur udahler.. nak buat dia sangat senang sbb aku perlu skodeng gobok mak aku kat dapor umah..tgk ape yg ade..wahh ade tepung + gule castor + koko + butter + serbuk bikarbonat + serbuk penaik + esen vanilla + cokelat masak ...wah cukup ni kalo nk buat kek cokelat celup..hehehe adik aku pon dah sound jugak suh buat [pdhal my mom baru jek buat last week - ni si Trah yg citer..sbb dia kn assistant terhormat kat umah 2]. so, sbb bahan cukup..aku layan kan ajo..leh bg busu aku sikit tok birthday si afnan [but so sad, afnan xcd…