Skip to main content

Posts

Showing posts from November 3, 2008

Sharodz Tetap Dlm Ingatan

Hari sabtu [1 nov 2008], aku yg mmg sedia dah teruja kan nk ke sekolah..so, lepas subuh mmg xleh nk lolap kn mate dah..aku siap-siap ape yg ptt..pehtu aku gamble jek sarung jeans ngan blous [hehehe pdn muke malu sendirik bile dah smpai sekolah sume org pakai baju kurung ok!] hahaha xpe bkn nyer aku pakai bikini pon kan..erm janji ngan Yam kui 10am amik dia kat shah alam..but mase aku call around 9.10am...aku baru panaskan enjin kete tym 2..sekali yam masih kat gombak..baru nk siapkan anak dara dia..so, makan mase lah kn dia nk smpai shah alam 2..erm aku pon..xpelah..aku g isi minyak + basuh kete + brekpes dulu..huhuhuhu bile dah setel..aku cargas ke shah alam..tp aku smpai around 11am jugak lah..tp depa lom smpai lg..aku lepak kat parking lot smbil layan carta fullamak kat sinar.fm [jarang sekali berkesempatan ni..so, ape lagi..masuk mood rock kapak lah pg 2 kan] 11lebey jugak lah depa smpai..pehtu bersiap2 ala kadar..& terus cargas gerak ke melaka..aku drive sorang jek..sbb yam k…