Skip to main content

Posts

Showing posts from November 6, 2008

Program "Lu Terharu Babe!"

Tanggal 5 November 2008 bersamaan Rabu or lebih senang...kisah ni berlaku semalam lah kan..bertepatan jam 1.00pm [kami baikkan..kuar lunch on time..tp lagi baek sbb xkuar lunch..hny lepak dlm meeting room jek] hehehee bertempat di Meeting Room Level 5 [alah depan meja Maria jek..meeting room ni...Ahli-ahli Exco yg terlibat dlm program "Lu Terharu Babe!"seperti di bawah:

Event Manager - Cik Kiyah the Bossy [ooppp..berangan nk arahkan mak munah wat kopi O]
Ajk Makanan - Marvik the interprem women [ooohhhh i hope i can make her invisible ok!]
Ajk Kebersihan a.k.a sampah - Shima the very lah suci bersih...
Ajk Pengambaran di Lokasi - Sharna the very lip lap women.. [hehehe...very da true...but baju dia not see the thru ok!]
Ajk Pengiring - Leena the Balun kasik licin nyer lady..hehehe [maap ya buk..jgn salahkan amba]
Ajk Ahli sufi - aku the pengawal keamanan [hehehe sbb depa ni over ok..ssh nak kawal!]
Ajk xterlibat - Wan the besdae gurl..hahahahaa

Program ni dpt berjalan ngan lancar di…

Vacation..Oh Vacation

Tensi..tension..Serabut...sebobot...kusut..masai...headache..problem...pressure...letih..lesu...lemau..lemas...lemah...xdekmood...MALAS...[come in COMBO set..dah mcm streamyx combo lak..heheee]

I'm need a vacation desperately ok!.....now ok! stresss bangat ni! jgn smpai kene makan ubat stress udahle... apsal aku stress? i've no idea bout dat! seriously, i want Vacation[pdhal xdelah bz sgt pon keje..but..really need it = REST] tok lari sekejap dr keserabutan di KOTA KL ni....wawawa ni dah mcm level patut CUTI ok! padahal KL pon xsuh pon aku berpijak di tanah nyer kn..,hehehe :P
Nota kaki: Ape yg aku maukan..ketenangan maybe......vacation is juz a method tok dptkan ketenangan lah aku rase...seyes..aku xpenah rase seterok ni ok!maybe luaran nmpk ok..but dlman..dah mcm carca marba..huahuahua [adekah aku dah masuk fasa KRONIK?] - ohhh TIDAK, kemungkinan kene byk zikir & istighfar & byk kan bace quran + smyg sunat...aku rase aku ni makin lalai lah..kot..2 yg xtentu hala jek pe…