Skip to main content

Posts

Showing posts from November 12, 2008

Kenduri kawen Uda & Azan

Ha kembali ke segmen.."Kenduri kawen yang ku Redah" this tym..turn Uda&Azan kat Peringgit, Melaka jek..ala depan Hospital Besar 2 jek..tapi dia ni bkn penunggu tetap Hospital..cume kalo mai umah dia 2..korang leh bau aura ubat 2..hehehehe oh lupe lak nk introduce sapekah uda&azan ni ek...Uda 2 exclassmate aku mase Form4&5 lah kn..kelas glem tym batch aku 2...hehehe kelas 5Zainab2 [dah kelas ke-2 2..kire kelas sedang2 jek lah otak kami ni ek] kekekeke ohh lupe..of course lah aku kenal si uda ni jek..si azan 2 aku kenal lah name & rupe sbb penah jumpe lah kn..tp bkn satu sekolah aku [nk mampos...ade ke org kawen ngan gurl jugak kn] huhuhu :P

Uda&Azan

dengar cerita bebudak yg dah selamat jadik husband & wife ni berchenta since sekolah..not so sure sekolah menengah ka rendah ka..sbb depa sesekolah tym sekolah rendah [giller lame kan kawan..] xboring ke mereka ni? giller setia..aku rase mmg si suami uda ni boypren dia lah kot...dr dulu..huhuhu sbb aku dah i…