Skip to main content

Posts

Showing posts from November 14, 2008

Masih Sayang

Sekarang ni 3310 aku berkhidmat tok pakcik Celcom aku lah kan sbb ari2 ade prob nk type sms..lmbt bebenor gune encik moto 2..so, aku tukor lah simcard...ko tau x.. mr 3310 aku ni [giller xuptodate nyer org kn aku ni] sbb bapak zaman tok kadok dulu kala nyer phone masih digunakan...gile old fashion aku ni kan???? ntah le aku pon xtau apsal aku masih setia..hehehee

aku rase dah nk smpai mase nyer kot tok tukar BF lagi..wawawa 3310 2 cam nk tamat rewayat dah..ade ke ptt dengan suke suki nyer smlm dia dok call org sendirik..amik ko..kan dah nyusahkan org pehtu nyusahkan aku nk bayor bill lebey lak [tp xdelah byk pon.setakat seminit 2 jek..heheh] tp dah smpai thp leh tercall sendirik ni..ni dah masuk hukum wajib balun ke selat melaka 2..

3310 aku 2 actually present ayah aku bg..aku ingat lagi..disebabkan dok hostel baru & xdek public phone & aku wat perangai xcall umah kan..ha cuak lah makayah aku 2 kan..erm memule aku mo beli HP..beria xmo bg..aku kn anak yg mengikut perintah..so, d…

Kene TAG

Ape menatang "Tag" ni pon aku xtau..jijon ni mmg lah.. if Tag menjwb soalan xpelah jugak kn ni..ni siap ade law & order...law & order nyer mcm kat bwh

1) Take a recent picture of you or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instructions with your picture.
5) Tag 10 people to do this

mane aku nk cekau camera kn kat opis ni..erm pehtu suh pjm hak minah sek 7, shah alam..wat malu den jek..xpe sat lg aku buat lah ek...dah suh tag 10 org lg...dlm list aku mane cukup kn...dah 2 sume 2lak mmg dalam list dia jugak..xptt betul.. I marah ni ok!

xpelah anggap jek ni games kn..hehehehe suke suki nk ilang boring dok bertapa kat opis ni...

dah petang ni..tunggu mase balik..tp ade sejam 15min lagi ok! aku pon berjaya meminjam camera phone kak sharna sek 7, shah alam itew..ha amik ko...sape nk amik gamba sendirik beria kn..kan dah menyusahkan aku nk transf…