Skip to main content

Posts

Showing posts from November 20, 2008

Jamuan Makan Malam Kelab BERNAS

Tarikh :15 November 2008
Hari:Sabtu
Waktu :8.00pm - 11pm
Lokasi Kejadian:Restoran Nelayan, Tasik titiwangsa
Tema :Lantak Pi korang lah nk berfesyen lagu mana
Konsep :datang-makan-blah lah
Objektif :Dah Kenyang sila lah balik...xkenyang lagi tolong org restoran 2 kemas dulu, baru leh tapau!

Majlis yang jarang sekali terjadi dekat Bernas kan, hehehe adalah seperti ini. Jamuan makan malam ni adalah sama seperti "Hari Keluarga BERNAS"sebab xkan ade nyer majlis berupa hari keluarga yg sebenar sbb bukan mudah nk memahami kehendek semua staff kan..dpt ala-ala mcm ni..pon dah kire orait bagi kami...alhamdulillah..dr xdek langsung kan......yg best nyer xyah bayor [ni of course lah kn..mau kene kutuk kalo kne bayor] tp yg bestnyer... sape ahli Kelab leh bawak kaum keluarga or rakan-rakan ka..sape2 jek lah... dah alang2 makan free utk kaum keluarga tp bkn kaum keluarga bayor rm5...pejam mate jek lah bayor rm5 2 kn..makan pon yg aku sukak adelah steamboat..huahuahua... kompem korang tny apsal …