Skip to main content

Posts

Showing posts from November 26, 2008

1st Anniversary

Bace N3 si budak kecik yg dah tukor wajah blog dia..N3 dia pasai ulangtahun ke-1 [ade ke?] blogs dia..menseh guwe pon lupe bangat yg besdae blog guwe ni jugak bulan november..so, bertepatan ari ni dia dah pon berusia setaun 10hari...semoga blogs aku ni makin membesar bagai "JOHAN" hendaknye...actually blogs ni dah wujud since 2006 but dia ala-ala dah terbiar bile aku dah mule memBZ kan diri ngan MyPartners dulu..so, dia akan terbela bile aku pulang ke kampung halaman..tetapi makin lame aku makin lalai dlm menjaga kebajikan dia lalu dia hidup tanpa hala tuju..& last year tergerak ati nak kemas balik kn..kire nk jadik tpt penempatan lah..asal nyer nk wat konsep "Jalan-jalan carik penat punye story" tetapi kesudahannya..carca marba..ape-ape ajelah ek...layannnnn~~~

Al-Kisahnya Malam Semalam

25 November 2008 bertepat jam 8.50pm di bawah pintu gerbang Selangor..alah yg depan umah aku 2..bontot laling ku selamat dicium oleh seekor WAJA yg mana pemiliknya seorang India yg bernama Mr.kathi..ni sume gara-gara kancil depan aku yg tetibe jek break emergency..aku xtau sbb ape..nk kate depan dia ade kate..aku tgk jln clear jek...tetapi dia telah membuat break emergency yg aku pon terkejut lalu menekan break..aku berjaya utk tidak mencium bontot dia..sbb aku tau bontot dia kompem kureng enak baunyer..tetapi bontot laling ku yg dicium dek kerna bebau harum lah kot!



perasaan aku ketika itew? entah..xrase pape..cume agak cuak mendengar bunyi "gedebum" yg kuat...terus ke tepi jln..seb baek india 2 xlari mcm kes yg dulu 2 kan..so, bile aku tgk bontot laling aku..fouuuhhh selamat calar sikit jek..xde lah kemik bagai...seb baek dia nk bertanggungjawab..so, dia kate setel luar jek..hehehe :P so, aku kene hantar kat PJ jln222, tp aku xtau jln 2 di mana....wawawa kene servey lah sa…