Wednesday, March 11, 2009

Nur Aisya Safiyya

Credit to Zehan sbb send kan gamba si Nur Aisya Safiyya nih. tah bile lah nak berkesempatan melawat si kecik nih..If aku g melawat diz week pon aku xdapek lah nk merakam kan gamba dia..sbb camera aku kat Alai yea...aku malas nak ngangkut aritu..sbb ujan kn..hehehe

Safiyya beraksi bersama Ummi terchenta

ti-do jek keje nye...

seperti ku kenal jek color comforter nih..hehehe

yeahhh lihat lah wajah COOL saya

Nota kaki: ape yang pasti..aku geram TGK si Safiyya nih..rase nak geget jek..hehehe pehtu aku pon kene penyepok ngan Ummi & abah dia..huhuhu

Tapi....

Nak makan...
tapi aku TAK lapar...
Nak tido
tapi xdek port yg best..
Nak merapu...
tapi xdek idea la plak...
Nak jalan-jalan
tapi ke mana?
Nak balik...
tapi..pikir balik aku ni waras ke idak arini?
Nak balik ke idak?
dah sah aku dah masok dlm kategori nak mampos lah ni
dah banyak ke duit
dah tak teringat ke kat utang piutang...
kang aku balik betol-betol..
mau esok dpt surat rasmi atas meja..hehehe

erm aku dah naik sasau dah ni...tapi aku TAKTAU ape pasal aku rase sasau nih..erm seb bek aku xmeroyan lagi kan...baru kui 1.18pm..tym lunch pon xabis lagi ha...seyes aku TAKTAu ape yg patut aku buat...erm nk setelkan case tu..ala2 blurr lah aku nk carik penyebab dia kn..lom dapat ilham gitew....pehtu ngan arini..asik lah user call [even bkn call aku..tp aku kene lah tempias tok pikirkan solution nye kn....] pasal setting utk print report dr system,..tah ape lah yg server tu nak aku pon xsure..ke Tuan nye dah lame xkasik makan daging ngan minom darah kot...hangen aku..tetiap bln wajib kene penyakit datang bulan....perangai tah pape jek server tu [ade ke patut salahkan server..bengong tol aku nih]

owh aku lupe..aku kene wat entry len..sbb dah dpt sumber baru..hehehe chow...jumpe kat next entry lak yeaa...tamat lah rapuan aku di sini

Di Gurun ke nih?

Erm..dah lah cuaca panas aritu..sekali bile toleh kiri nampak kaktus..sah..dah mmg cam kat gurun nih..bayang kan lah..kalo ade motor terbabas [tp mintak dijauhkan lah kn..aku suh bayangkan aje] mane lah tau mmg ade,...xke naya jek..kene duri2 pokok kaktus ni kan?.kalo nk selamat better wat pagar kan...xsalah nk mencantekkan negeri kite..tp tulah..kene pkr kan keselamatan jugak...
aku bg idea jek..bkn nk blame mane2 pihak tau....aku sokong kerajaan negeri aku yg suke mencantekkan negeri aku ni...best jek nk jalan2 kat melaka ni..tp ni kes merbahaya tau....agaknye bile dah ade kes baru depa terpikir kot..aku ni sekali pandang aku dah pikir pasal 1001 macam yg akan terjadik..hehehehee

Aku suke jek idea kaktus ni..sbb aku suke pokok kaktus [teringat pokok kaktus aku yg tgk 2 pasu jek kat umah tu...] tp pikirkan lah keselamatan pemandu jugak yeaaaa

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...