Tuesday, December 1, 2009

PC Fair

weekend ni PC fair muncul lg..dah setaun xjejak kaki kat PC fair nih..yolah ..last skalik mmg last year ngan Mira&Wafi....erm....

rasenye kene jejak kan kaki lg minggu ni....tapi...pegi yg dekat melaka ajolah sbb nye..jumaat kene blk melaka lagik..hehheheee...hope yg kat melaka best mcm kat KL nye...


kali ni carik printer...printer kat umah tu dah uzur hampir rosak disebabkan org pandai mcm aku nih...wat cleaning & alignment sampaikan bunyik2 krek2...krekkkkk pulak yg kuar erkkkk! tu yg wat aku tensi..ni kire printer ke-4 aku since 2000...hahahahaa malas nk anto kedai..beli baru lg murah aku rase kan....

aku yg wat pedajal kat printer tu...makanya aku lah kene ganti b4 ade org2 kat umah tu bising nak gune..hehehehee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...