Monday, May 31, 2010

Tahniah Ethong & Hairi

Geng Bas Sekolah aku, kire seGENG since form 3 sampai abis sekolah lah. Bertujuh ni peserta ke-5 yg kawen, makanya, berbaki lagi 2 termasok aku, owh masih xperlu risau, kire masih ade pesaing lagi..wakakakaka. Syukur sangat2 persahabatan kami ber-7 masih berkekalan. yolah ni rakan seperjuangan susah & senang tym nk menempuh PMR97 & SPM99. Sangat terharu ngan adanya kawan-kawan susah senang ketika di asrama, mungkin skrg ni terbatas sket sbb masing2 dah bz ngan kehidupan masing2. tapi ape yg penting, raya kira JUMPE...hehehehe

alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar, even kawan2 nye ni mcm2 masalah & rintangan..tapi alhamdulillah semua munculkan diri..hehehe dalam sejarah lah kn..kalo 2007 dulu..ke empat2 org kawen, lyza jek jadik peserta yg keciciran kedatangan...tapi kali ni, dia dah kembali..huhuhu..serius, lepas 3tahun baru ade majlis balik utk geng2 kitaorg. alhamdulillah, hope xlame lagi ade yg seterusnya & seterusnya plak kan

tapi satu jek, ethong, sila lah, maintain tahap kesopanan tu, walaupon ko dah terbabas sket sbb excited tgk membe2 kan..hehehehe..tapi nnt aku nak berguru ngan ko..mcm mane ko blh Jadik Sesopan itu & seayu tu..wakakakakaa

Selamat Pengantin Baru
& Selamat Ber 'honeymoon'


Cun ko sekarang ni

Alhamdulillah, even kali ke-tut baru lepas, tp semua org tau ko nerves & mslh pakcik pakai ketayap tu suh ulang lagi & lagi..hehehe

Mama yg sayu sgt....
Maybe dia rase lega anak nya dah selamat dimiliki org..hehehe

woweeee..pakcik dah jeling tu..hehehehe

part ni lah paling sebak & buat suasana rumah yg panas makin banjir...hehehe

geng kita lupa ajak pengantin bergambar lah

ok...ok....
lupe plak...

baru lah betul kan..bergambar bersama pengantin [w/o Yam & Izu]

owh ade penambahan ahli lg sorang lah...hehehe

lah sepatutnya bergambar kat sini..baru lah betull...haih*

The happiest moment

di kala hari bersanding..opps pengantin lom bersanding tapi di paksa, dek kerana ramai geng yg nak pulang

ok lah...aku jek lah yg tukang snap..boring...~~~

xsia-sia, ajar datang, eh eh silap, xsia-sia aku menunggu sampai ke petang, sbb dpt jumpe si Zun & anaknya

Khatul, yam, lyza & izu....

korang xdek gambar ngan pengantin macam ni..ke ke ke ke

sebelom balik, bergambar ngan Mama, Pakcik tah mane hilang tah tym ni...

Amacam macho Tak pakcik berbaju Melayu, rase nye ni hari ke-2 dia pakai baju melayu dlm hidup dia..hehehehe...
xpe nanti akan ade hari ke-3 sampai lah ke-6 ok..hehehe

Nota kaki: nak cerita panjang, kang aku lenguh nak menaip, korang plak rase menyampah nak membaca.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...