Monday, July 5, 2010

Mr. Soljar & Mrs. Soljar [Entry Ke-3]




Pengantin & her bridemaid


Nyiok Kebana & Pengantin
Akak dewMANdew & Raja Sehari
Owh ni aku kompius...hehehe
Didi Mimi & Sazz
Owh bulatnye aku...bersama Ratu sehari
Owh pura2 malu bergambar dengan Pengantin perempuan...
Jijo meroyan di kala malam..
oppsss..org kompang dah balik lah
us
with her eldest sista
sekejap jek makeup

the suasana
peace dr Flower girl
comel
nk amik exam ke?
nmpak aje camera
berpura2 serius
owh sungguh touching ketika ini
see their smile...same :D
betul kan?
Pengantin & Family Lelaki
Pengantin & Family perempuan
Owh pengantin lame vs Pengantin Baru
The siblings
owh bersama abg pedang...
ni bersama us - GGO's
pantang lah mereka ni..lain di suruh..lain yg di buat :P

The Back-up Plan

Bercinta-Kahwin-Baby

Tadi, tak plan pon nak ke mana2, tetibe ade org ajak LUNCH. tp mase dah kol 1lbh, aku xmandi lagi..wakaka sbb mmg xdek plan. Mmg aku tunggu call dr Isda jek utk dia mai amik album..oleh sebab dia xcall lg, maka aku pon decide g makan ngan junior aku tu kat shah alam. & dah makan2, leka berborak, dia ajak g tgk muvi, erm ok jek..kalo dpt tiket kn..pg ke Bukit raja, serius dah 5taun lebih xjejak kaki kat sini..hehehhe ade tiket & layan lah kami muvi dengan suasana yg sangat sejuk sampai nk mengigil lah aku dibuatnye.

Rase nk amik feel romantik..layan kan lah citer ni...sbb cerita sempoi & sangat lah cerita cinta, kepercayaan, kejujuran..semua lah yg melibatkan relationship. Tapi aku nak kate Stan [Alex O'loughlin] sangat macho..muahahahaha

Nota kaki: More Info HERE

Yang mane satu saya?



Ha, yang mane satu aku? Sape boleh cam kan? hehehe
Ni gambar mase aku Form 5 [SPM 99]. Kelas 5Z2

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...