Saturday, July 23, 2011

Restoran Atap-atap

Ni cerita berminggu-minggu yang lepas, aku baru jek transfer gambar dr phone, sebelum ni asik alh lupa kan. sementara menunggu waktu nk check-out dari hotel ni, update lah apa yang patutkan. even mata masih mengantok. mau tak nya, check-in kol 4am ok....kompem lah masih mamai waktu ni kan. ahaks.

berbalik pada cerita makan-makan kalini, restoran ni kat Amcorp mall, and masa ni not out first time mencekik kedarah di sini. ni time aku balik ke KL utk meeting, maka ajak lah Murni tym lunch hour utk makan kat sini. serius sedap. nak ke kedai ni senang jek. kat LG, depan giant kat AMcorp mall tu jek.


the menu book



dan sila pilih yang mana satu


tadaaa
nasi ayam sambal 1 set = RM 7.90
serius sedap ayam sambal dia...
dan ayamnya pon manyak ooooo

Nasi butter sotong..
so, yummy

gambar semua di snap selepas beberapa kali kena ngap..lupa dah...
tujuan asal nak tayang apda didi, sebab dia xtau nak berbuka apa waktu tu..
tapi nak menjengah ke belog sendiri pon lupa kan waktu tu..hehehe
ok masa utk check-out...
nanti sambung cerita lain pula..
jangan lupa cuba makan kat restoran ni,
ada gambar rashid sidek, xsure lah dia ada share ke..memang kedai ni dia yg punya..hehehehe









Imam yang dicari

.

.

.

.

.

.

.

.

,

.

,

.

.

.

.

.

-tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-

.

.

.



rindulah kat budak tecit ni. Even kecik tapi dah kena panggil abang. abang naufal. phewwwwww....


amacam, boleh menang contest imam cilik x? tapi abang naufal ni, senyum lepas flash camera keluar.....salah yang oi... kena senyum sampai proses snap setel..dr sebelum & selepas yek. takpe nnt kita g taman ok.


well, jeles kat budak kecik ni sebab sedang berseronok di Pulau perhentian. well, mama yun sangat jeles. bukan rindu kat dia jek, kat kakak dia pon yek jugak. rindu nak dengar dia menceceh & rindu nak dengar baby Bihah merapu. muahahhaaa baby ok!... well, gambar kakak yg latest non-ado.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...