Monday, July 25, 2011

Feeding time

Balik KL sekejap last week. tak panas pon bontot bertapa kat kedah, dah kene cargas balik KL kan. mau tak nya, sampai ahad, rabu balik KL. ponat badan den. dan lenguh pinggang ok! OK, balik KL sebab ada workshop kat KL. depa ni kan. marah betul I, buat setempat jek boleh tak? ish ish. ok, balik KL dengan 2org rakan yang lain & salah sorang tu bagi aku sebungkus pelestik itam rambutan. aiyooooo mana aku nak campakkan kan. end up dapat idea bernas, hehehee campak aja di kampung pasir..muahahaa tu lah jadinya, kisah aku ke kg. pasir. nak singgah kejap jek. tp sempat lah aku ajak depa ni teman aku makan kan. almaklumlah..kelaparan....

dan makan lah kami di Papa chop melawati.


kebetulan ada games Chealsea vs Harimau Malaya

melekat lah kami di kedai sampai abis 90 min games tu.,

huhuhu


dan makanan aku.

makanan adik


makanan di gonjes


dan dessert..wallaa
dan lagi syiok...

kedai tu xramai orang macam kat mamak, dan TV LCD ada dua..

dan memang port best utk lepak sebenarnya..


cayalah pada farizal...betul kan goak keeper masa games tu kan.

harimau malaya dah kalah ngan singapore baru nk review pasal friendly match ni kan..

ahaks...


banyak lagi cerita tertangguh kan

ni sementara menunggu user datang utk sesi workshop.

sambil menunggu kita teguk air kan....


Semoga jodoh kita kuat

Tajuk tak boleh belah dan takmo kalah kan. owez nak carik kontroversi. well, boring lah sebab jarang sekali dapat update cerita kan. cerita kali sebenarnya, nak wish happy belated birthday kepada laling aku. and thanks sebab setiap kali besdae kau, aku kompem pokai. tak sangka dah Empat Tahun laling berkhidmat dengan aku, since 20 Julai 2007. semoga jodoh kita kuat. jangan nak buat perangai udah le. memang carik nahas namanya kan.

aku selamat sampai kembali ke Jitra hari sabtu jam 3.00am. maka check-in hotel lah kan. dan bila check-out nk balik ke rumah sewa, aku skodeng2 lah car wash. yolah dah rupe apa tah laling ku itew kan. aku sendiri xsanggup nak tengok ok. luar dalam .... memang menyemakkan bijik mata ku ini. dan car wash pertama yg terbentang di depan mata adalah..auto car wash...perghhhh... belasah ajelah...

dan bila dah cuci, nampak plak pakej utk polish...hehehe 4taun pakai xpernah polish ok..ngeh33 dan dan tawar menawar dan....tadaaaaaaaa




besdae present utk laling tahun ni.



tahniah lah...berjaya lagi susutkan nilai duit aku kan



in progress

kata boleh siap dalam masa 20min, sebab 4org buat kan.
tapi....
basah jugak lah ketiak aku kan
sebab nk dekat 2jam jugak lah aku terpaksa bertapa kat situ.
nampak sangat berkerak


dan 2 kali laling kena basuh..muahahaha


dan hasilnya, auuuwwwmmmm

tahun ni mr. nik xdapat apa2 present sebab last year dia dah cekik duit tuan dia banyak sangat.



dan nampak sangat, macam2 aku boleh buat kat Jitra kan. kat KL punya lah melambak tpt polish kete, xpenah plak aku nk singgah kan. muahahahaa


Nota kaki: ok nanti, kita basuh enjin plak. tak penah basuh uols...berkerak jek aku tengok., tapi xsanggup nak menunggu lagi hari tu.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...