Monday, December 17, 2012

Pencarian bermula

Agak cool bila yg kita bayangkan dah muncul. Yeah dah launching nov kot tp baru nak cari.

Dek kerana xlarat nak pikul camera besar2. Rasa2nta aku memerlukan camera comel lg multifunc mcm ni utk kegunaan seharian. Even ianya bukan keperluan tapi kena ada kot. Nk guna henpon time travel mmg xlarat lah aku asik nk charge bateri phone je kan... So, camera ni mmg owsem utk keperluan dan kegunaan aku nnt.

Hoyeay...camera kecik+comel+ringan+owsem. I like! Sape like jugak..silalah pegi beli sebijik.. Rm1899 uolsss tercekik iols...

GGO MENGAMUK


Yeah weols mengamuk di longkang2 sekitar pin junction e-curve..huhuh dah lama xberkumpul. So, last minute punya plan. Alhamdulillah berjln lancar.


Pembahagian team yg xseimbang..haha nasiblah. Wakil bernas pon hilang taji nya..



Kebangkitan time games ke2.not bad.



Gambar beramai2 wajib utk bukti kehadiran. Dan serius bulatnye haku. Abaikan. Macam mane nk diet blk nih..adoiiii

Dam brekpes sponsor by mrs civic hitam.

And keseluruhanya kena main selalu supaya longkang2 tu jadi seram kt kami..haha

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...