Thursday, February 6, 2014

Wedding farihan

Farie ni anak murid plkn aku. Batch pertama plkn. Owh anak murid pon dah kawen..huhuhu its ok..not a big issue.jodoh dia dah sampai. Aku xdpt attend majlis maka aku pegi tym nikah. Ayah n mak aku teman sebab nikah mlm dan dekat simpang renggam yg jauh dt melaka..huhuhu

Barakallah to farie & husband

Dari Tanjung Karang ke Teluk Intan

Cuti weekend yg pjg last week. Aku follow yam n opismate dia ronda2 cari pasal.

Ke tanjung karang kampung opismate dia...siap masuk kandang kambing..teringat zaman kanak2 di kandang kambing n lembu arwah tok hashim.dah jadi rumah tapak kandang tu skrg ni.hehe

Opismate yam ni kak melur dgn femili dia..yam dan anak2...aku cam biasa bodyguard terhormat..kahkah sebab suami yam xfollow..dia kroje.

Dari tjg karang kami ke teluk intan lalu jln dalam....tibe2 teringat misi aku yg masih belum jadi iaitu nak ronda2 cari pasal 1 semenanjung ikut jln dalam(ni misi 2011 kot).owhhh byk betul impian dan angan2 rupanya aku nih..adus..

Dah...cukup...

teluk intan agak cool pd aku ... even cuaca skrg panas dering.
Semoga kembali ke menara condong.nnt dpt gambar dr yam aku upload..
Percutian yg semua benda penting aku tak bawak..seb baik dlm beg tu mmg ada disposable spender kalo tak..mmg watson lah kena tuju kn.cable utk charge phone pon blh tgl.tu yg xbyl gmbr sbb bateri flat betul. dan solution utk contact lens pon aku xbawak..aduhai.....
ni lah rumah persinggahan kami di tanjung karang..
 
 
menara condong di kala malam hari....aku snap dr dlm kete je..malas mau keluar... 

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...